TEXTILE ART EXPO by Kayako Ishikura-Tuinstra

“Mijn naam is Kayako Ishikura-Tuinstra, en ik ben geboren in Japan. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Tama Art University in Tokyo waar mijn basis is gelegd als kunstenares. Ik woon ondertussen 14 jaar in Nederland samen met mijn man, dochter en een hond. Ik hoop u van harte te kunnen verwelkomen bij mijn expositie in galerie Mildam welke loopt vanaf 7 augustus t/m 30 september. Misschien tot dan!

Een schilderij of een kunstwerk is een prachtig accent in uw interieur. Het wordt met de hand vervaardigd en is daardoor authentiek! Als kunstenares heb ik me de afgelopen twee jaar in een nieuwe richting en stijl ontwikkeld en ik wil mijn nieuwe werk graag met u delen.

Mijn canvas is textiel, waar ik met behulp van hoogdruk technieken -zoals linosnede- een abstracte omgeving creĆ«er met de juiste sfeer om mijn onderwerp op af te beelden. Het onderwerp wordt tot leven gebracht door middel van applique, een decoratietechniek voor textiel en gedetailleerd met borduur- en kraalwerk. Een Fries paard in het veld, een jachthond en de geuren in de wind, zeedieren in de diepe oceaan en een kaketoe in de jungle zijn onderdeel van de collectie die u kunt zien “.

Het werk van Kayako is te zien bij galerie Mildam van 7 augustus t/m 30 september, Schoterlandseweg 37, 8454 KB Mildam. Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00. Elke eerste zondag van de maand is er Open Huis en zijn alle vast kunstenaars van de galerie aanwezig. Op 7 augustus is ook Kayako Ishikura aanwezig!