EXPOSITIE SCHILDERIJEN SYLVIE BOERSMA

Kunstenares Sylvie Boersma opent op 7 oktober haar expositie “Vos in Bos” in galerie Mildam. Onder de naam “SYLVER” heeft zij een collectie schilderijen ontwikkeld waarin gelaagdheid en contrasten de boventoon voeren. De reis van een vos wordt weergegeven door middel van zwarte inkt, acryl, goudverf, bladgoud en verschillende collagetechnieken. Samen met een begeleidende stopmotion animatie is er een wereld gecreëerd waarin structuur en fantasie een grote rol spelen.

“SYLVER” heet het illustratiebedrijf van Sylvie. Zij doeet illustratief werk voor o.a. tijdschriften en particulieren en wil zich gaan richten op het geven van workshops en cursussen. Na verschillende kunstopleidingen (waaronder Kunstacademie Minerva en NHL) wil ze nu spoedig een ruimte betrekken in de Blokhuispoort in Leeuwarden van waaruit ze zal gaan opereren. Ze wordt geïnspireerd door tegenstellingen: het licht in het duister; het lieflijke in het monsterlijke; het ruwe in het zachte.

Haar werk is in de galerie te zien vanaf 7 oktober tot en met 17 december 2017. Meer info is te vinden op www.sylverillustrations.jimdo.com.

Tijdens het Open Huis van zaterdag 7 oktober zijn de leden van het Kunst Kollektief van de galerie aanwezig om uw vragen over hun werk te beantwoorden. Ook Sylvie Boersma is die middag in het kerkje.

Open: vrijdag t/m zondag 14.00 – 17.00