DUO EXPOSITIE MARIJKE VAN DER LINDEN EN MARION STORM

Duo-expositie “huid” start met een Open Huis op zondag 3 oktober om 14.00.

Keramiste Marion Storm en beeldend kunstenaar Marijke van der Linden laten u vanaf die middag graag deelgenoot worden van hun werk. In het tentoongestelde werk hebben beide zich bezig gehouden met het thema “huid”. Marion is als keramiste steeds op zoek naar het juiste gevoel, de huid, die zij haar werk wil meegeven. Ze houdt van een verweerd, aangetast uiterlijk. Sober, soms kleurrijk, maar altijd met een aards en stoer karakter.

Marijke haalt veel van haar inspiratie uit de natuur. Zij heeft zich, na een vondst op de heide van een oude adderhuid, bezig gehouden met de functie van de menselijke huid. Deze processen laten zich vertalen in haar werk.

Tijdens de duo-expositie kunt u de interpretatie van beide kunstenaars bekijken.

Storm en van der Linden werken vaker samen. Ze zijn beide lid van het Beeldend Collectief Drenthe en organiseren jaarlijks de zomer-expositie Art to go Ruinen.

Behalve van de twee gast-exposanten is ook het werk te bekijken van de zeven vaste kunstenaars zoals glasinlood, mozaïek, art trouve, geweven kunst, olieverf schilderijen, aquarellen, keramiek en viltwerk.

Het werk van Marion en Marijke is in It Alde Tsjerkje te zien tot en met 19 december, Schoterlandseweg 37, Mildam.

Openingstijden vrijdag t/m zondag van 14.00 – 17.00

Elke eerste zondag van de maand is er een zogenaamd Open Huis waarbij alle vaste exposanten aanwezig zijn in de galerie.