DE NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

In Galerie Mildam wordt op zondag 1 oktober 2023 een expositie geopend met keramiek van NAOMI HIRSCHFELD en zeefdrukken van LEONORA BAKKER.

Naomi werkt sinds 2006 in het keramiekatelier van Zuid 57 in Den Haag, waar de keramist Yves de Block gedurende vele jaren zijn kennis en kunde deelde. Naomi bouwt haar werk met de hand op en werkt het af met zelfgemaakte glazuren in verschillende stooktechnieken. Voor haar is werken met klei een manier om te communiceren wat haar bezig houdt en te reflecteren op de wereld om haar heen.

Leonora is fotograaf en heeft in 2021 haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam afgerond. Zij heeft zichzelf de techniek van het zeefdrukken eigen gemaakt. Met deze techniek creƫert zij nieuwe patronen.

Meer werk van Naomi Hirschfeld is te vinden op www.hirschfeld.exto.nl en van Leonora Bakker op www.leonorabakker.hotglue.me

Het werk van Naomi en Leonora is te zien van 1 oktober tot en met 17 december, Schoterlandseweg 37, 8454KB Mildam. Openingstijden: vrijdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00. Op de openingsdag van deze expositie zijn de vaste kunstenaars van de galerie zoveel mogelijk aanwezig.

De opening van deze expositie op 1 oktober wordt verzorgd door Henk Bakker om ongeveer 14.30. Een hapje en drankje staan hierbij klaar. U bent van harte welkom!